De Politie
Door: Fedderik
Blijf op de hoogte en volg Fedderik
01 Augustus 2007 | Mozambique, Maputo
Goed, ik ga nu mijn bus naar Botswana halen, zodra ik wederom een computer met internet tegen kom laat ik wel weer wat van mij horen.
01 Augustus 2007 - 10:54
Hans:
Fedderik, hoe kun jij nou vrienden zijn met de politie met al die "kattekwaad" die je uitvreet?
Groeten Hans -
01 Augustus 2007 - 12:50
Hedser:
Begrijp van je dat je in Nederland wel eens de politie 'tegen het lijf' bent gelopen. Anders gezegd: je bent 'tegen de lamp gelopen' zeker...
Leuk verhaal trouwens.Discussie aangaan,dat moet je niet doen. Ik kan het weten...discussie aangaan werkt nooit. Ook niet bij andere mensen...
Begreep dat je langskomt in Zambia. Nu een korte en duidelijke vraag. Heb je trouwens wel een uitnodiging voor de trouwerij? Je bent natuurlijk van harte welkom, maar wel MET uitnodiging!
Je neef -
01 Augustus 2007 - 14:42
Ingrid:
Hee Fedderik!
Zo te lezen bevalt het je prima alleen reizen! Geniet er nog maar eventjes van, want Nederland is eigenlijk ook maar saai! Zie je vast 1 september wel op Ellen haar verjaardag!
Tut Ingrid -
01 Augustus 2007 - 14:42
Geartsje:
Dit was niet de lange arm der wet, waar jij mee te maken had, maar de grote zakken van de wet!
Blij toe dat jullie niet opgepakt zijn. -
01 Augustus 2007 - 14:44
Barbara:
Hi Fedderik,
Dit is Barbara van radio 3FM, mijn uitzending van aanstaande zondag staat geheel in het teken van Afrika. Nu lijkt het leuk om je even live in de uitzending te halen...zodat je kan vertellen over je avontuur
Aaanstaande zondag dus ergens tussen 19:00 en 20:00. Ben je dan bereikbaar en wat is dan je telefoon nummer?
Heb je ook mail?
Ik hoor graag van je!
Groetjes, Barbar
Barbara@3fm.nl -
01 Augustus 2007 - 14:46
Nogmaals Geartsje:
@Hedser: Ik geloof best dat Fedderik in Nederland de politie 'tegen het lijf' gelopen is. Met Fedderik en dronken buien kun je zoiets best verwachten.
Tegen de lamp lopen lijkt mij wat meer drank kosten. Een lamp blijft n.l. staan waar hij staat en is daarom niet moeilijk te missen. Een agent zou wel eens hard weg kunnen hollen en is om die reden moeilijker te raken en dus een grotere prestatie!