Niet beroofd of vermoord, kortom boven verwachting - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van Fedderik Mei - WaarBenJij.nu Niet beroofd of vermoord, kortom boven verwachting - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van Fedderik Mei - WaarBenJij.nu

Niet beroofd of vermoord, kortom boven verwachting

Door: Fedderik

Blijf op de hoogte en volg Fedderik

12 September 2008 | Indonesië, Yogyakarta

Hier wederom een nieuw bericht voor de trouwe volgers van mijn site. Vooral van Henk ben ik onder de indruk, geen tijdstip is hem te gek, geen reactie is hem te veel. Al moet ik zeggen dat midden in de nacht hier in Indonesie iets anders is dan midden in de nacht bij jullie. Middernacht is hier zo ongeveer zeven uur nederlandse tijd terwijl jullie middernacht hier vijf uur 's morgens is.

Hier gaat alles verder nog prima, we naderen de helft inmiddels vrij snel. Zitten nu zoals hier boven ergens vermeld staat in Yogyakarta en hebben onze gids vandaag weer naar huis gestuurd. Volgens afspraak overigens. Staan er nu weer helemaal alleen voor, dus vermoedelijk zal het een dezer dagen ook wel helemaal mis gaan.:D

Wat hebben wij inmiddels beleefd na Pangandaran. Hier kan ik kort in zijn, verschillende tempels gezien, een borrelende vulkaan bewonders, een van kleur verschietend meer aanschouwd, het paleis van de sultan bezocht en een mausoleum van buiten gezien aangezien dit met de ramadan gesloten was. Verdere details komen wel mochten wij zo fortuinlijk zijn Nederland weer te halen aan het einde van deze reis.

Wat de tips van Heit betreft, geweldig. Wij gaan morgen naar fort vredenburg toe. Het schijnt naar mijn informatie niet meer zo kolonistisch te zijn, maar heit is er tenslotte geweest. Moeten thuis de foto' s maar eens naast elkaar leggen.

Wat sms betreft, stuur wel eens wat, krijg ook wel eens wat, maar niet alles volgens mij. Mail is zekerder. maar als ik wat krijg probeer ik zo veel mogelijk antwoord terug te sturen.

Ga u allen goed, groeten aan u allen en aan bepaalde mensen in het bijzonder,

tut
Fedderik

• 12 September 2008 - 13:38

Geartsje:

Ben eigenlijk ook wel benieuwd naar die foto's van heit.
    Misschien heeft Henk een RSS reader? (Net als ik) en is hij daarom zo snel met reageren?

• 12 September 2008 - 19:46

Anna:

Had reeds eerder een berichtje gestuurd,is kennelijk iets fout gegaan!Kin Omke in bytsje tsin de hitte? Ite jimme lekker,gjin lest fan ungedierte? It liket my in prachtich lan!Ik bin ek benyd nei it fleanen fan omke,it wie ommers de eerste keer! Noch in soad plesier tawinske,fan tante en suster.

• 13 September 2008 - 12:27

Fedderik:

@Anna
    Ik vroeg mij even af wie Anna was, ik ken wel een paar Anna's, maar een gedeelte kent geen Fries, bij een ander gedeelte kon ik mij niet echt begrijpen hoe ze op deze site terecht gekomen zouden zijn. Maar gezien de afsluiting begrijp ik dat het hier om Annie gaat, althans, zolang er geen buiten of binnen echterlijke kinderen rondlopen waarvan ik niet op de hoogte ben gesteld.

• 13 September 2008 - 19:41

Oeds,:

Geliefde F F.
    Wel een beetje simpel om te veronderstellen dat ik van mijn vele zwerftochten foto's zou hebben gemaakt.Je weet toch welk een aversie ik daartegen heb.Hebben jullie nog iets meegekregen van de aardbeving waarvan het epicentrum in de zee nabij de molukken lag.Wnneer vertrekken jullie naar het vroegere Celebes?Veel reisplezier en gezondheid toegewenst de komende tijd.

• 14 September 2008 - 16:34

Anna 14 Sept..:

Voor alle duidelijkheid,tante Annie dus een zusje van omke! Ik woe eins witte,hoe befalt omke dizze reis,is it him ek te waarm fynt er it iten wol lekker en kin er wol goed sliepe?Omke is fansels gjin jongkeardel meer!Noch mooie dagen tawinske! H.gr. Theo en Anna.

• 15 September 2008 - 08:17

Oeds,:

Hoor zojuist dat er op Oost-Javatientallen doden zijn gevallen die bij een massabijeenkomst in de verdrukking kwamen,na een vermeende voedsel uitdeling door een rijke familie.Zijn jullie ook niet in die regio?

• 15 September 2008 - 18:17

Geartsje:

Een RSS reader houdt bij wanneer er nieuwe stukjes geplaatst worden op een site.

Alles nog goed, daar?

• 15 September 2008 - 18:37

Geartsje (alweer):

Nou, het bewegende bewijs van de fiets staat online.

• 15 September 2008 - 19:59

Céline:

Hey Fedderik!

Via de weblog van (blijkbaar) je zus kwam ik hier terecht.
    Jij zit ook werkelijk overal geloof ik! Leuk in ieder geval om te lezen!!

Maar als ik dit zo allemaal hoor, geloof ik nooit dat jij over welgeteld 5 dagen weer in Leusden bent voor de reunie van de imka... ;)

• 17 September 2008 - 14:34

Oeds.:

Surabaja,Surabaja,
    Met je zee en de hemel zo blauw.
    Surabaja,Surabja,
    Mijn gedachten zijn altijd bij jou.

• 18 September 2008 - 16:05

Anna,18 Sept,:

Hjoed jimme kaart krigen,giet it goed mei F en F? Wij hoopje gauris wat fan jimme te hearen! Hjir is alles ok. Der sil in soad te sjen wezen yn san prachtich lan! Hert.Gr.T en A.

• 18 September 2008 - 20:30

Nynke:

Ach, wiest Fryslân alwer sêd datso no wer hielendal nei de oare kant fan 'e wrâld moestest? Miskien kinst Grinslân ek ris besykje :P

Goeie reis noch!

• 18 September 2008 - 20:32

Anna Uit Groningen:

Ha fedderik,
    dank je voor je kaart - de eerste die ik ontvang uit Indonesië! gaat alles nog goed, nu zonder gids? hoop dat jullie nog veel meer boven verwachting prachtige momenten hebben... ik verwacht een foto presentatie zodra je terug bent :)
    groet, Anna